In 2022 ter dekking op Stal Lakeway

Romeo beschikt over een best ontwikkeld model, met postuur, formaat en veel breedte en diepte. Daarnaast beschikt hij over uitstekende bewegingen. In 2018 werd Romeo Sectiekampioen op de centrale hengstenkeuring. 

Romeo heeft een uitstekende afstamming. Hij is zoon van Rondo’s Gentleman en Linde Hoeve’s Romy. De moederlijn van vaderskant is buiten twijfel de absolute top van de Steehorst fokkerij, met van voren naar achteren Steehorst Free Golden Girl, de Nationaal Veulenkampioene 2005. Haar moeder is Free Flower Girl, Nationaal Kampioene en moeder van o.a. Steehorst Kyro, Jeugdkampioen op de Royal Welsh, en Steehorst Free Bird (ster, elite), tot slot in haar tijd o.a. Nationaal Beste Driejarige. 

De moederlijn aan moederskant is evenzeer van grote reputatie met van achteren naar voren Woldberg’s Diamant (keur, elite), meervoudig Nationaal kampioene Daisy (keur, elite), moeder van o.a. Nationaal Kampioenen Linde Hoeve’s Raisy en Alexander, de best fokkende Sunstar dochter Lindehoeve’s Rosan en haar Rio dochter Lindehoeve’s Romy (keur).